İçeriğe geç

Ankara Aksaray Arası Kaç Tl

Aksaray Ankara arası otobüs bileti kaç para?

Aksaray Ankara arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıAksaray Ankara Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıLüks Mersin Turizm250 TL3Mersin Seyahat250 TL3Metro Turizm250 TL1Seç Turizm280 TL46 daha fazla hat

Ankara Aksaray arası kaç?

Otobüs Aksaray – Ankara Aksaray ile Ankara arası mesafe 241 km olup, en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Ankara Niğde Aksaray arası kaç saat?

Ankara Aksaray arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 7 dakika sürmektedir.

Aksaray Konya kaç lira?

Aksaray – Konya arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıAksaray Konya Bilet FiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıAk Turizm300 TL1Bizim Iğdır Seyahat300 TL4Isparta Petrol Turizm300 TL2Lüks Karadeniz Seyahat300 TL16 hat daha

Ankara Aksaray otobüs bileti kaç para?

En popüler otobüs güzergahlarının bilet fiyatları Ankara – AksarayOtobüs firmalarıAnkara Aksaray Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıNiğde İnan Turizm280 TL1Seç Turizm280 TL2Star Batman280 TL1Villa Travel280 TL16 hat daha

Aksaray İstanbul bileti ne kadar?

Aksaray – İstanbul otobüs bileti ne kadar? Aksaray – İstanbul arası otobüs bileti fiyatları 800.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 800 civarındadır.

Aksaray Konya arası kaç?

Aksaray ile Konya arası kaç kilometre? Aksaray ile Konya arası mesafe yaklaşık 140 km’dir. Kamil Koç ile Aksaray’dan Konya’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 40 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Ankara Konya arası kaç saat sürüyor?

Ankara’dan Konya’ya otobüs yolculuğu ne kadar sürer? Ankara ile Konya arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 3 saat 25 dakika sürer.

İl Aksaray İstanbul arası kaç km?

İstanbul’dan Aksaray’a en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul’dan Aksaray’a seyahat etmek ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 827 km km’dir ve yolculuk yaklaşık 9 saat 31 dakika sürer.

Ankara Niğde otobanı kaç TL?

Niğde-Ankara otoyolunda 1. sınıf binek araçlar için 210 TL olan geçiş ücreti, Niğde garından Ankara gar çıkışına kadar olan bölümde 295 TL’ye çıkarıldı. Aynı otoyol geçiş ücreti ise Ekim 2023’te yüzde 50 artışla 140 TL’den 210 TL’ye çıkarıldı.

Ankara İstanbul kaç kilo?

Ankara-İstanbul arası mesafe 453 km’dir.

Niğde Ankara arası kaç?

Niğde ile Ankara arası mesafe kaç kilometredir? Niğde ile Ankara arası mesafe yaklaşık 313 km’dir. Kamil Koç ile Niğde’den Ankara’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Aksaray Konya mı?

Cumhuriyet dönemine kadar Konya’ya bağlı bir sancağı olan Aksaray, 1920 yılında il olmuş, 1933 yılında il statüsü kaldırılarak Niğde’ye ilçe olarak bağlanmış, 15 Haziran 1989 tarihinde ise tekrar il olmuştur.

Aksaray Antalya ne kadar?

Aksaray ile Antalya arasındaki mesafe yaklaşık 459 km’dir. Kamil Koç ile Aksaray’dan Antalya’ya yolculuğunuz yaklaşık 6 saat 30 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. Aksaray’dan Antalya’ya kaç saat sürer?

Aksaray Kayseri bileti ne kadar?

Aksaray – Kayseri otobüs bileti ne kadar? Aksaray ve Kayseri arasındaki otobüs bileti fiyatları 249.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 249 civarındadır.

Aksaray Antalya arası otobüs bileti ne kadar?

Aksaray’dan Antalya’ya en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıAksaray Antalya Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıSivas Hedef Turizm500 TL1Mek Ağrı Dağı Turizm500 TL1Metro Turizm550 TL5Özkaymak550 TL26 hat daha

Konya Aksaray arası otobüsle kaç saat?

Konya Aksaray arası otobüs yolculuğu ortalama 1 saat 58 dakika sürmektedir.

Kamil Koç Çorum Ankara kaç TL?

Çorum – Ankara arası uçuşlarımızın ortalama bilet fiyatı 300 TL’dir.

Aksaray Adana arası otobüsle kaç saat?

Aksaray-Adana arası toplam mesafe 260 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir